MetaWorks

3D

Termékszkennelés

Professzionális

⇢ Termékszkennelés

Ez mit is jelent? Miért előnyős? Mik a felhasználási területei? Ismerd meg, hogy miként tudod a jövő technológiáit ma felhasználni, hogy

piacvezető lehess!

Különböző tárgyak és objektumok digitalizálására egyre több területen szükség van. Jelenleg ezt a technológiát használja a Reverse Engineering, a területek és épületek tervezési és fejlesztési célú digitalizálása, illetve műtárgyak, műalkotások digitalizálása. Objektumokat digitalizálni több módon is tudunk. A legelterjedtebb technikák erre a lézerszkennelés, a LIDAR szkennelés és a fotogrammetria (photogrammetry). Míg az első két technológia főként nagyobb területek, terek digitalizálásához használt, a fotogrammetria óriási előnye, hogy lehetőség van általa extrém magas minőségben textúrát is szkennelni. A végfelhasználás céljától függően extrém részletességgel tudunk objektumokat, termékeket szkennelni.

További információ ⇢ 3D Galéria ⇢

Fotogrammetria

A fotogrammetria egy izgalmas technológia, amellyel egy objektumról készített fotókból speciális szoftver segítségével 3D modell készül. Azokban az esetekben használják, amikor a termék bonyolultsága miatt nagyobb munka lemodellezni azt, mint beszkennelni. Mi így készítjük el a 3D modelljeinket. A fotók készítésének körülményeitől és azok felbontásától függ az elkészült modell minősége. Nálunk ez a kulcs, extrém nagy minőségben dolgozunk.

Milyen előnyei vannak az általunk készített modelleknek?

Korlátlan felhasználási lehetőség

A kiterjesztett valóság egy rendkívül izgalmas téma. Még csak most kezd bekerülni a köztudatba, de máris óriasi hatása van számos területen. Ezek közül kiemelkedő az e-kereskedelem. Manapság minden online történik és a verseny egyre nagyobb. Bárki készíthet és üzemeltethet egy webáruházat. Ezt a versenyt a közeljövőben az fogja eldönteni, hogy melyik webáruházakban jelenik meg a virtuális kipróbálás, felpróbálás lehetősége. Ennek a megvalósítására ad megoldást az AR, azaz a kiterjesztett valóság. Már most is vannak rá példák, kísérletek és szuperül működő megoldások. Ebben tudunk mi is segíteni.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Kérdésed támadt? Konzultálj velünk bármilyen elköteleződés nélkül.

3D termékszkennelés ⇢ Vizualizáció ⇢ Kapcsolatfelvétel ⇢