Miért fontos a minőségi ékszer fotózás? Tűnj ki a tömegből!

Amikor általánosságban beszélünk a kiváló ékszerfotókról, fontos beszélni a minőség és a professzionalizmus értékéről a témán belül. 

Számos oka van annak, hogy az ékszerfotózás témában hangsúlyozzák a minőséget, kulcsfontosságú a céljaink eléréséhez, hogy legyenek kiváló termékfotóink. A professzionális ékszerfotózás előnyeiről és körülményeiről írunk.

Specializáció

A legfontosabb dolog, amit egy kiváló minőségű szolgáltatás részeként megkaphatsz az a rutin adta profizmus.

Az ékszerek fényképezése egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik, nem véletlenül vannak kizárólag erre a területre specializálódó fotósok. Amikor elkezdjük átnézni az összes rendelkezésre álló lehetőséget, akkor legyünk körültekintőek a referenciákat illetően. A legtöbb ember olyan speciális megoldást keres, amely egyszerűbbé teszi a feladatokat, beleértve a fotózást, a szállítást, a kitelepülést és még a kommunikációt is. Egy profi fotós számára ez mind alapvető mindamellett ami a legfontosabb, az elkészített ékszerfotók minősége.

Ez az egyik fő előnye annak, ha egy magas szintű megoldást választunk.

A tökéletes szögek

A megfelelő szögek megválasztása a fotózások elengedhetetlen elemei, és ugyanez vonatkozik az ékszerfotózásra is. Bár látszólag könnyű fényképezni, nem olyan egyszerű elérni azt, hogy a megfelelő szögek segítségével épp úgy mutassuk meg a termékünket, ahogy azt terveztük. Egyaránt látványosan és célravezetően, a lehető leginformatívabb módon mialatt az esztétikáról sem feledkezünk meg. A rosszul megválasztott perspektíva épp az ellenkezőjét éri el annak amit szerettünk volna.

Gondolni kell a megfelelő szögekre, ha szükséges kísérletezni vele, hogy mi a legjobb megoldás az adott ékszer bemutatására. Emellett fontos a megfelelő megvilágítás, hiszen ezen könnyen múlhat az egész. Az ezzel kapcsolatos problémák elvonhatják a figyelmet a termék apró részleteiről, ami egy ékszer esetén különösen fontos. A cél egy konkrét érzelem közvetítése a fotóval és ez csak akkor fog megtörténni, ha a megfelelő szögeket választjuk ki.

A kifinomult elegancia érzete

Érezhető elég kifinomult elegancia ahhoz, hogy kiemelkedjenek az ékszerek az internet világában?

Ez az egyik legfontosabb kérdés az ékszerfotózás során. Könnyű belevágni és feltételezni, hogy minden rendben lesz, főként ha valakinél nem fő profil a termékek fotózása. Oda kell figyelni a legapróbb részletek mellett az összképre, az összhatásra is mert fontos, hogy a fotó azt az eleganciát sugározza amit a márka és Te, mint megrendelő igényelsz.

Ha ékszerfotóink nem sugároznak eleganciát akkor az gátat szab annak, hogy megteremtse az emberek megnyeréséhez szükséges érzelmi kötődést. Ez kulcsa lehet a vállalkozás sikerének, erre kell koncentrálni a fotózás során.

Professzionális utómunka

Biztosítani szeretnéd, hogy az utómunka eredményeként éles, professzionális és az ékszerek lényegével összhangban legyen termékfotó? Ez kell ahhoz, hogy minőségi ékszerfotóink legyenek. Ne feledjük, hogy minden ékszer egyedi és ezt ki kell emelni a fényképeken. Ellenkező esetben a megjelenés nem felel meg a céljainknak, és ez végül visszatartja a sikereinket. 

A fényképek megtervezése és elkészítése csak egy része a folyamatnak, mivel nagyon sok múlik az utómunka-folyamatokon. Egy profi szakember a fotókon alapos utómunkát végez, ahol szükséges finomítja az apró hibákat de semmiképpen sem „hazudik” a fotóival. Főleg egy kézműves ékszer esetében fontos, hogy a terméket éppen azokkal a hibáival együtt fényképezze le, amik egyedivé teszik. Persze ezek sokszor olyan apróságok, melyeket egy átlagos látogató észre sem vesz, de az összképbe és az összehatásba beletartozik.

Csillogó eredmények

Ne essünk abba a hibába, hogy akár több száz termék fotóját készítjük vagy készíttetjük el, majd a végén rájövünk, hogy ez mégsem az, mint amit szerettünk volna. Egy kiváló ékszerfotó milliónyi apróságon múlhat, amit sokszor csak egy igazi szakember tud, épp emiatt érdemes rábízni a feladatot. Kérj próbafotózást, hiszen aki biztos a dolgában bátran felajánlja ezt a lehetőséget Neked. Ellenőrizd le a kompozíciótól a színeken és a környezeten át a legapróbb csillogásokat a fotókon és ha mindent rendben találsz akkor biztos lehetsz benne, hogy eléred a célodat a fotókkal.


Megvan a jó irány az online fejlődéshez?

Fordulj hozzánk bizalommal, bízd ránk vállalkozásodat és minőségi ékszerfotókkal segítjük az online érvényesülést. Tekintsd meg referenciáinkat és vedd fel velünk a kapcsolatot. Akár személyesen vagy telefonon keresztül is tanácsot adunk ügyfeleinknek abban, hogy mire van éppen szükségük a céljaik elérésében.

WonderWorks