Miért van szükséged professzionális ingatlanfotósra?

Ez a pár sor főképp belsőépítészeknek, kivitelezőknek és apartman tulajdonosoknak szól.
Ingatlant építettél/terveztél, a projekt végre befejeződött és minden csodálatosan sikerült. A dolgok általában nem a tervek szerint haladnak, de a végeredmény mindig önmagáért beszél. Itt az ideje, hogy hátradőlj és élvezd a munkád gyümölcsét, profitálj abból.

Amikor megérkezett a hosszú hónapok tervezésének és kivitelezésének eredménye, akkor eljött annak is az ideje, hogy megörökítsd és esetleg meg is oszd munkádat a világgal! Akár belsőépítész vagy akár a saját otthonodon dolgoztál szükséged lesz rá, hogy fennmaradjon fotók formájában a végeredmény.

Még soha nem volt ilyen egyszerű megmutatnod munkádat a világnak. Ha vállalkozásodról van szó, akkor feltétlenül szükséges a befejezett projektek publikálása. Legyen akár blog, közösségi média vagy offline média, a tehetségedet bemutató fényképek több ügyfelet vonzanak és a jövőben építik vállalkozásodat. Elkészült az ingatlan amelyen hónapokig dolgoztál, miért ne készítenél róla egy fotóanyagot amely a jövőben bármikor a segítségedre lehet, akár értékesítés akár bérbeadásról legyen is szó. Egy kis plusz munka később többszörösen megtérülhet.

Ilyenkor jön a kérdés: „Szükségem van Nekem egy professzionális ingatlanfotósra?”

Ha előre gondolkodsz akkor a válasz egyértelműen: IGEN. Elmondom, hogy miért.

 

Fontos a munkád bemutatása

Ha belsőépítész vagy, akkor a stílusod a vállalkozásod. Minden egyes információ és média amelyet átadsz a munkádról, hozzájárul a vállalkozásod megítéléséhez. Ha fontos a minőség a munkád során, akkor azt minőségi fényképekkel érdemes bemutatnod.

Láttál már valaha olyat, hogy valaki rossz minőségű fényképekkel hirdetett? Biztos vagyok benne, hogy igen. Mi volt az első benyomásod az üzlettel kapcsolatban? Valószínűleg nem volt túl jó.  

Ne adj rá okoz, hogy bárki így érezzen veled kapcsolatban. Mindig képviseld a vállalkozásodat minőségi formában.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ne mutass senkinek fotókat vagy videókat a munkafolyamatokról amik telefonnal készültek. De miután egy projekt befejeződött, mutasd meg a végeredményt teljes dicsőségében.

Ugyan ez a helyzet egy saját lakás vagy ház felújítással. Hiába nincs látszólag szükség azonnal megmutatni az ingatlant a nagyvilágnak, de gondoljunk előre! Előzzük meg a „de jó lett volna még az elején” megörökíteni az ingatlant érzést és fektessünk be ma kevesebbet, hogy később hálásak lehessünk önmagunknak!

A professzionális fotós pontosan tudja, hogyan kell jól bemutatni egy ingatlant. Tudja, hogy egyaránt fontos a terek átláthatósága és az apró részletek amik visszatükrözik az ingatlanba fektetett munkát, tudást és pénzt.

A tökéletes befektetés

Mint tervező, kivitelező vagy építész, korábbi projektjeid megalapozzák leendő munkáidat. Az ügyfelek szeretnék látni mi az amit már megteremtettél és ez alapján fognak melletted dönteni.

A professzionális fotózás egy parányi beruházás ahhoz mérten, hogy mennyi és milyen minőségű munkát fogsz vele bevonzani.

A fényképezésnek kevés olyan formája van, amely újra és újra visszatermeli a többszörösét. Ez esetben pedig pontosan erről van szó, gondoljunk csak az új ügyfelekre, vagy egy kiadó albérlet jövőbeli lakóira.

Minden az eredményekről szól

Ha számodra fontos a minőség, akkor azt képviselned kell mindenhol.

Az ingatlan és enteriőrfotózás nem egy könnyű feladat. Azt is mondanánk, hogy ez a műfaja az egyik legnehezebb a fotózásnak, ha jól akarjuk csinálni. Nemcsak speciális és drága felszerelésre van szükség, hanem a világításhoz és a komponáláshoz is értenünk kell.

Épp ahogy a járólap lerakását és a festést is a fotózást is bízd szakemberre. Ez garantálja a minőséget. Ne próbálj fényképeket készíteni egyedül és ne használj amatőr képeket az ingatlanod bemutatására!

A gyönyörű képek több éves tapasztalatokból és kemény munkából származnak, ugyanez vonatkozik minden más szakmára is. Fektess be egy profi fotózásba, hogy tökéletesen bemutasd a munkádat, illetve annak eredményét.

Építs kapcsolatokat

Ha még nem bíztál meg profi fotóst eddig, akkor valószínűleg érdemes lenne. Ahogy növekszik vállalkozásod, függetlenül attól, hogy belsőépítész vagy apartman tulajdonos növekedni fognak a projektek és a businessed ismertsége is. Amikor ez megtörténik, az amatőr fotózás egyszerűen nem állhatja ennek útját.

Itt az ideje, hogy kapcsolatba kerülj egy professzionális fotóssal akire bármikor számíthatsz.

Keress meg néhány fotóst a környékeden akik munkája láttán azt érzed, hogy neked is erre van szükséged. Kérd fel egy próbamunkára, beszélgess vele a te businessedről és segítsd neki megérteni a stílusodat. Bizonyosodjatok meg róla, hogy képes elkészíteni azt, amire szükséged van. Egy jó épületfotós segíteni fog és tanácsokkal lát el. Tudni fogja, hogy mikor kell elhúzni azt a bizonyos függönyt és melyik lámpát mikor érdemes felkapcsolni a fotózás során. Segíteni fog neked minden olyan részletében a berendezésnek amin múlik a csodálatos végeredmény.

A jó fotós önmaga is egy jó vállalkozó. Felkéred egy munkára, aminek eredményeként megkönnyíti az életedet. Ha egyszer megtalálod a számodra tökéletes szakembert többé nem lesz ilyen jellegű problémád!

 

WonderWorks