Professzionális Airbnb fotózás Budapesten. Kitűnnél a tömegből? Jó helyen jársz!

Az Airbnb szerint a professzionális fotókkal megjelent hirdetések átlagosan 40%-kal magasabb bevételt generálnak, mint az azonos területen található egyéb lakások. A kiadó ingatlanról készült fényképek minősége a legfontosabb a lokáció után, ami alapján a vendégek úgy döntenek, hogy foglalnak.

Ebben a bejegyzésben körüljárjuk a minőségi fotók előnyeit és fontosságát az Airbnb rövidtávú lakáskiadás piacán. Ha további információra van szükséged az Airbnb lakásfotózással kapcsolatban keress minket bizalommal!

A professzionális fényképekkel kitűnhetsz a tömegből

Az Airbnb piac Budapesten meglehetősen zsúfolt. A vendégek figyelmét egyre nehezebb megragadni. Fontos, hogy a hirdetésünk kitűnjön a tömegből és ennek a kulcsa a minőségi Airbnb lakásfotók. Mindössze néhány másodpercünk van arra, hogy felkeltsük és megragadjuk a figyelmet. A vendégek végigfutnak a számukra preferált lakásokon és amellett fognak dönteni, amelyikben a látványa megragadja. A professzionális lakásfotózásnak éppen ez a feladata, hogy egyedi és minőségi módon mutassa be az Airbnb lakásokat. Egyedi látásmód a lakáshoz igazítva, hiszen nincs két egyforma lakás.

Mutasd be igazán a lakásod, adj át érzelmeket a fotókkal

Te ismered a saját ingatlanodat és a benne rejlő lehetőségeket, a leendő vendégeig még nem. Mutasd meg neki igazán milyen a lakásod. Mindenki ismeri az érzést, hogy milyen szállást keresni a pihenésre. Ezt tesszük a profi képeinkkel kellemes élménnyé. Ha érzelmeket keltünk a fotóinkkal egy nagy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy lefoglalják kiadó Airbnb szállásunkat.

Keress annyi pénz a lakásoddal amennyit valójában lehetséges

Elég csak felmenni az Airbnb-re és megnézni, hogy az azonos területen fekvő azonos méretű és felszereltségű lakások közül mindig azért fizetnek többet éjszakánként a vendégek, amelyikről jobb fotók vannak a hirdetésben. Ugyanúgy működik a webáruházaknál is, mint a rövidtávú lakáskiadásnál. Ha professzionális galériában mutatjuk meg a lakásunkat akkor maximalizálhatjuk a profitot. Mutassuk be minőségi módon lakásunkat, mert a nagy a verseny és fontos, hogy kitűnjünk.

Töltsd meg a foglalási naptárt

Budapestet imádják a turisták, a világ minden tájáról érkeznek a fiatalok, hogy megismerjék a várost. Talán a nyári hónapokban rengeteg foglalás érkezik a szállásokra, de még ilyenkor is szabadon marad sok lakás még a belvárosban is. A vendégek azokat a szállásokat választják amelyikek fotói megragadják a figyelmüket. Legyen a Te lakásod is olyan, amelyikbe első látásra beleszeretnek a vendégek. Az professzionális Airbnb lakásfotózás egy apró befektetés, ami legtöbbször az első kivett éjszaka kifizetődik. Egy kis befektetésért cserébe egyből növeljük a hasznunkat.


Összegzés, a professzionális Airbnb lakásfotózás fontossága és előnyei.

A minőségi ingatlanfotók önmagukért beszélnek. A rövidtávú lakáskiadás speciális terület, professzionális fotókat kíván. Mi ismerjük, hogy mi a legjobb módja a kisebb-nagyobb lakások bemutatásának! Ha szükségetek van professzionális Airbnb lakásfotókra forduljatok hozzánk bizalommal, bízzátok ránk kiadó lakásotokat és mi minőségi fotókkal segítjük az érvényesülést. Tekintsétek meg referenciáinkat és vegyétek fel velünk a kapcsolatot. 

WonderWorks