WonderWorks

Termékfotózás

Ajánlatkérés ⇢

Mi így dolgozunk ⇢

Mielőtt belevágunk egy projektbe előre tervezünk, meghallgatjuk az elképzeléseket és hozzáadjuk a tapasztalatunkat, kiegészítjük az ötleteinkkel.
Lekövetjük a legújabb trendeket, technológiákat. A termékfotózást és az utómunkát is a legmodernebb eszközökkel és innovatív módon szenvedéllyel csináljuk.

Nem csak termékeket fotózunk. Tudjuk, hogy egy webáruházba milyen méretű és minőségű képekre van szükség és azt is ismerjük, hogy a kiadványszerkesztők milyen nyersanyagokra vágynak. Odafigyelünk, hogy milyen célra készítünk termékfotókat és segítünk a kész anyag optimalizálásában.

Katalógus fotók


Ahol minden kezdődik. Friss és letisztult fotók. Egyszerű, mégis hatékony. Tiszta fehér alapból kiemelkedő termékek tökéletes megjelenítése webshopokhoz és termékkatalógusokhoz. Nem csak fehér, bármilyen színű háttérrel elérhetjük a kívánt célunkat. Nem lehet vele hibázni. Kérhető egyedi háttérrel, vagy akár háttér nélkül is. 

Kreatív termékfotók


Különböző technikákat használva létre tudunk hozni valami különlegeset, a tömegből kiemelkedőt a termékeidből. Ha kell kreatív effekteket alkalmazunk, hogy a végső képek impozánsak legyenek, beleértve a színes háttereket, különböző környezeteket, az árnyékokat és visszaverődéseket, a fényhatásokat, a drámai szemszögeket nem beszélve az utómunka adta lehetőségekről. Csak a képzelet szabhat határt a kreativitásnak.

Lifestyle termékfotók


Megvan a tapasztalatunk, hogy megtervezzük a fotózást mielőtt nekivágunk és a terméket a valós felhasználási környezetébe komponáljuk bele. Kiválasztva a megfelelő világítást, háttereket és annyi kelléket amennyire csak szükség lehet. Az eredmény egy lélegzetelállító album a termékről, ami mindenkit lenyűgöz.

Referenciáink

Megismerjük a termékeket


Minden munkánkat ezzel kezdjük. Megnézzük és kezünkbe fogjuk a terméket, megértjük a működését. Enélkül sokkal nehezebb a feladatunk, ami a tökéletes grafika készítése.

Egyeztetjük az elképzeléseket


Meghallgatjuk és megértjük, hogy mire van szükség majd hozzátesszük a saját elképzelésünket. Tapasztalataink alapján minden esetben sikerül hasznos ötletekkel színesítenünk a termék megjelenítését.

Tovább gondoljuk


Az elkészült grafikákat sok esetben tovább dolgozzuk, tanácsokat adunk, hogy miként lehet a legjobban felhasználni. Pl.: elhelyezzük valós környezetben, különböző színű hátterek elé helyezzük, esetleg plakáthoz, bannerekhez igazítjuk.

Megismerjük a termékeket


Minden munkánkat ezzel kezdjük. Megnézzük és kezünkbe fogjuk a terméket, megértjük a működését. Enélkül sokkal nehezebb a feladatunk, ami a tökéletes grafika készítése.

Elkészítjük az ajánlatunkat


A 360°-os termékek fotózását nagyban befolyásolja a termékek formája, mérete és anyaga, ezért minden esetben egyedileg készítünk ajánlatot a termékfotók elkészítésére.

Egyéb lehetőségek


A 360°-os termékfotók legtöbb esetben klasszikus katalógus fotók fehér háttérrel, de adott a lehetőség bármilyen más háttérszínre. Alapesetben 36 vagy 48 kép készül egy körbeforgatásról, de speciális termékeknél szükség lehet több képre.

Referenciáink